Promotie » Terug   Home
   
 

 

 

Promotie
Promotie: optimalisatie en positionering - aanmeldingen zoekmachines -
statistieken en analyse.

Uw site op een goede plaats bij de
belangrijkste zoekmachines.

-Optimalisatie en positionering
-Aanmeldingen
-Statistieken (analyse)
-Evaluaties
-Aanpassingen en correcties

Een belangrijk onderdeel van uw activiteiten op internet, als u succes wilt boeken, moet het promoten van uw site zijn. Optimalisatie en positionering, aanmeldingen zoekmachines, statistieken en analyse, versterken uw positie.
Uw potentiële klanten moeten u kunnen vinden.

Zoekmachines spelen hierbij een belangrijke rol. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de bezoekers van een website afkomstig is van deze diensten.

Hoe werkt dat:
Op een zoekmachine (bijvoorbeeld Ilse) kan op trefwoorden gezocht worden, u tikt bijvoorbeeld "auto'' in en de zoekmachine presenteert u een lijst van sites waarop het trefwoord (in dit geval auto) voorkomt. Het resultaat is niet gering, 29.974 links naar sites met dit woord.
U verkoopt auto's, uw site op internet ziet er goed uit, u heeft uw site aangemeld bij Ilse, uw site staat op de 19.860e plaats. Denkt u dat u gevonden kunt worden? Onwaarschijnlijk.

Wilt u dat internet bezoekers die bij Ilse het trefwoord auto opzoeken u kunnen vinden, dan moet uw site zo ver mogelijk boven aan de lijst staan; het liefst bij de eerste 10 sites.
Dat is wat wij voor u, met betrekking tot de zoekmachines kunnen doen. In ieder geval, uw site optimaliseren om een goede kans te hebben om op een goede plaats te komen.

Deze doeltreffende en directe vorm van promotie, is een belangrijke onderdeel van de complete promotie oplossing die we u kunnen bieden. Wij kunnen uw site promoten op alle terreinen, dus niet alleen op internet, ook de traditionele media is een goed instrument om uw site meer bekendheid te geven. Op dit terrein kan De Blikvanger ook het promotie materiaal voor u verzorgen en een globale strategie ontwikkelen in samenhang met promotie op internet.

Kortom:

-Optimalisatie en positionering
-Gerichte aanmelding bij zoekmachines
-Toetsen van aanmeldingen
-Statistieken (analyse)
-Evaluaties
-Aanpassingen en correcties
-Maandelijkse evaluaties

De Blikvanger, de oplossing voor reclame en promotie.

 

 
Stappenplan
E-Commerce
Advies
Content
management systemen (CMS)/
Beheer

Volledig of gedeeltelijk te onderhouden websites door middel van CMS modules.
Hosting & domeinen
Nieuws
Advertentiemarkt
Acties
Gratis analyse
Offerten

Internet diensten
Grafisch ontwerp
Multimedia
   

1997-2002 DE BLIKVANGER All rights reserved.
| Accessibility | Contact | Site Map | Klanten |